Allt för ditt badrum

Badrummet är en central plats i vilket hem som helst. En plats för rengöring, vila och återhämtning med dusch och bad, samt fixande inför fester. Med det sagt finns det flera saker som går att inhandla för mysstämning och välbefinnande.

Inred med växter

Det går bra att inreda badrummet med växter, tänk på att välja gröna växter som tål fukt vilket bland annat murgröna, ampellilja och aloe vera gör. En murgröna kan du med fördel ställa högt upp på ett skåp medan en aloe vera går att placera på till exempel en piedestal.

Omge dig med välgörande doft och färg

Ytterligare ett sätt att förhöja känslan i badrummet är med dofter och färger. Inhandla olika sorters duschtvålar för olika tillfällen. Det finns bland annat badskum med vitt te och aprikos, duschtvål med lavendel och ambrette som påminner om mysk. Beställ online för ett bättre pris.

Ordna så att det känns som ett spa

Det behöver inte vara så svårt att inreda så att du ska få en känsla av spa hemma. Ordna plats för doftljus, och ordna en enhetlig känsla med handdukar i enhetlig färg eller stil. Om du ska ändra inredning så ordna med jordnära material som sten, kakelplattor och trä.