Inkludera hantverk i inredningen

Det finns många sätt att skapa en personlig inredning på, exempelvis genom att sätta upp foton på familjen eller genom att inreda med små prylar och souvenirer du köpt utomlands. Egentligen kan du sätta din egen prägel på inredningen genom att inreda med saker du tycker om.

Interior design

Det finns dock något som är väldigt personligt och som kan bli riktigt snyggt i inredningen, nämligen hantverk. Hantverk kan du köpa eller göra helt själv. Utifrån vilket intresse du har kan hantverk vara allt från keramik och väverier till snickeri eller något helt annat som tillverkats för hand. Om du själv vill skapa något med dina egna händer, har du alla möjligheter till detta.Kanske vill du kombinera egengjorda saker med köpt inredning. I så fall finns mängder med bra butiker på nätet där du kan göra fynd. Behöver du inspiration så är den holländska hemsidan vtwonen.nl ett bra tips. Även om du inte förstår holländska så räcker det med att titta på bilderna för att bli riktigt inspirerad.

Tillverka egen inredning

Om du gillar att pyssla, snickra eller sy eller om du åtminstone är någorlunda kreativt lagd kan du skapa vacker inredning på ett roligt och enkelt sätt. Ett exempel på inredning du kan göra själv är att skriva ut foton och sedan sätta dessa i ramar du dekorerat själv. Du kan exempelvis limma fast jutesnöre på tomma ramar för att skapa en marin känsla. Du kan även skapa ett vackert hantverk genom att använda delar av gamla möbler. Kanske har du gamla träpaneler eller oanvända möbler med fina detaljer hemma.Ta isär dessa och snickra ihop en egen möbel eller en originella och unika inredningsdetaljer. Allt du behöver är lite fantasi. Det finns gott om bloggar och inspirationssidor på nätet som du kan följa och lära dig av. Vem vet, tids nog kanske du startar en egen blogg?