Inreda hemmet

Att inreda är för vissa ett nödvändigt ont medan det för andra är en stor hobby. Att intresset är stort visar sig inte minst på att det sänds flera tv-program på detta tema och att det finns mängder av tidningar som belyser det från olika aspekter.Men även om man inte har stort intresse för inredning går det att få det fint hemma med några små enkla knep.Inredning

Gruppera

Man behöver inte alltid köpa nytt för att skapa en bättre känsla i hemmet. Det handlar snarare om att ta hand om det man har hemma. Att gruppera detaljer i hemmet som har samma stil på samma ställe. Oavsett om det handlar om matta, tavlor eller gardiner så är tanken att de ska matcha varandra. Inte nödvändigtvis i hela rummet utan man kan även dela in rummet i två delar. Men då ska det tydligt synas med en markant skillnad i inredningen.

Var kreativ

Även om inredningen går i naturfärgat måste inte varje enskild detalj vara av trä och i dess nyanser. Att bryta av och våga vara kreativ är ett sätt att inte låta linjerna och formerna ta över så mycket att ordet hemtrevligt helt och hållet försvinner. I köket kan det handla om att sätta upp roliga kylskåpsmagneter, att ha ett stort färgglatt fruktfat eller bara sätta lite björkris i en urna. Det krävs oftast väldigt lite för att göra mycket stor skillnad.Även de som inte gillar inredning kan testa dessa punkter och se vilket resultat det ger. Punkter som varken kostar något extra eller tar speciellt lång tid att genomföra.