Förnya hemma

Vår hemmiljö är viktig för oss. Hemmet ska vara en trygg punkt där vi kan koppla av och umgås med familj och vänner. Här kommer inredningen in. Med hjälp av hur du gestaltar bostaden skapar du en ombonad miljö att trivas och leva i. Det inkluderar saker som färg, form och belysning. Men även möbler och mindre designobjekt som accessoarer, textil, gröna växter och köksutrustning.

Tid för förändring?

Även om vi alla säkert strävar efter att inreda långsiktigt så finns det tillfällen där något måste renoveras, göras om eller bytas ut. Till exempel kan det vara så att er inredning är ett hopplock av det som du och din partner har tagit med er från tidigare hem. Detta passar inte alltid så bra ihop vilket gör att ni ofrivilligt måste kompromissa med hemtrevnad och känsla.

Hitta en grundstil – men tillåt variation

När du väljer inredningsföremål är det viktigt att ha i åtanke vilken stil det är du vill utgå ifrån. En designinriktining som generellt sett kännetecknas av hållbarhet och dessutom är relativt enkel att kombinera på olika sätt är den avskalat stilrena skandinaviska designen. Det innebär att du kan göra små förändringar efterhand efter behov, tycke och smak. Flera modeller hittas här av spännande produkter att variera mellan.