Mer lantlig inredning hem

Det finns få inredningsstilar som är så mysiga som den lantliga stilen. Ditt hem känns väldigt hemtrevligt och ombonat med enkla medel.

Du kan till exempel välja blommiga tyger eller porslin som känns väldigt lantligt. Det lantliga går dessutom väldigt bra ihop med andra stilar. Du kan börja med att handla något online om du vill föra in mer lantliv i din bostad.

En stil som passar alla

Du behöver inte bo på landet för att uppskatta denna typ av inredningsstil. Det går lika bra att få in dessa influenser i din bostad i stan. Där blir det nästan en större kontrast. Vill du gå steget längre kan du börja ta in lantliga möbler. En kökssoffa är till exempel en klassiker som funkar i såväl köket som matsalen. Du kan matcha den med en dyna i ett äldre mönster. Det är ofta möjligt att hitta sådana möbler på second hand. Då gör du också en stor tjänst för miljön.

Ta inspiration från nätet

Om du är osäker på vad du gillar inom den lantliga inredningsstilen kan du alltid hitta massor av inspiration på nätet. Du kan till exempel kolla på konton från sociala medier eller andra sajter.