Förbereda hemmet inför höstmörkret

Hösten kan i vissa delar i landet vara långt gången medans längre söderut så har den precis börjat sitt intåg. Det gäller att förbereda våra hem inför höstmörkret. Kvällarna blir mörkare allt tidigare och vi vill gärna lysa upp våra hem så det blir mysigt och ombonat.

Nödvändig belysning i hemmet

Fönsterlampor är något som fler än ni som bor i hemmet får glädje av. Utifrån så ser det väldigt trevligt ut när det lyser i fönstren. Det finns olika modeller att välja bland och alla har vi olika smak. Hitta något som du tycker skulle passa i dina fönster. Det kan vara en som är gjort i antingen glas eller metall. Det behövs oftast inte så stark lampa för att den ska ge ett härligt sken. Sätt en timer på dina fönsterlampor så tänds dessa innan du kommer hem på kvällen.

Mysigt med levande ljus

Levande ljus är något som gör det extra mysigt, se till att fylla upp med både värmeljus och andra former av stearinljus. Doftljus är ju något som kan tillföra något speciellt. Både ljus och doft i samma. Dock så bör man vara försiktig så det inte blir allt för påträngande dofter och för ofta. Myset med levande ljus kräver också en viss försiktighet. Lämna aldrig ett rum under längre tid om du har tänt levande ljus. Släck alltid ljusen om ni lämnar huset så ingen olycka uppstår.